Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Stebuklinga kalėdinė pasaka“ /Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(30)

Spausdinti

Sutikite, jog pats džiugiausiais garsas vaiko ausiai – tai varpelio skambėjimas. Seniau varpelio skambėjimas mokyklose skelbdavo pamokų pabaigą, na, o prieš Kalėdas – Kalėdų Senelio apsilankymą. O juk visi pasaulio vaikai puikiai žino, jog Kalėdų Senelis pas vaikučius niekada neatvyksta tuščiomis rankomis.

Taip nutiko ir dar vienos mums atsiųstos pasakaitės herojai Adrijai, kuri su savo drauge pelyte išgirdusi varpelių skambėjimą pagaliau sulaukė dosniojo Kalėdų Senelio, kuris jai atnešė dvi dovanėles: mažą – pelytei, o didesnę – Adrijai. Kokios tai dovanėlės – sužinosite perskaitę Butrimonių gimnazijos 2 kl. mokinės Aistės Malinauskaitės magišką istoriją „Stebuklinga kalėdinė pasaka“, kurią mums atsiuntė jos mama Aušra Malinauskienė, nepagailėjusi gražių žodžių šiam konkursui bei palinkėjusi mums kūrybingų Naujųjų metų.

Dėkojame poniai Aušrai už tokius šiltus ir malonius sveikinimus ir linkime jai šiemet sulaukti tik pačių šviesiausių ir džiugiausių akimirkų. Bet tai dar ne viskas. Pasak mamos Aušros, Aistė labai stengėsi ir net tris kartus perrašė savo pasakėlę, kad visi vaikučiai bei suaugusieji galėtų ją be vargo perskaityti. Dėkui Aiste, tavo triūsas išties vertas pagyrų, o raštas tiesiog pavyzdinis. Dar pridursiu, jog aštuonmetė ne tik pati parašė pasakėlę, bet ir atsiuntė mums spalvingą piešinėlį, kuriame įamžino Adriją ir jos draugę pelytę. Dabar jau viskas. Skaitykite Aistės pasakėlę, na, o aš sakau: „Abrakadabra bums! Kovido nereikia mums!“ Gal padės.             

Tad tiek apie stebuklingą Aistės pasakėlę, na, o mes jau šimtas septynioliktą kartą primename, jog visi norintys dalyvauti šventiniame konkurse „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ jas gali mums siųsti iki sausio 6 d, adresu: skaitykla@alytus.rvb.lt

Beje, iki konkurso pabaigos liko tik 3 dienos! Tad paskubėkite!

Primename, jog smulkesnę informaciją apie konkursą galite rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Arnoldas Šatrauskas