Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Žiemos pasaka“ /Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(26)

Spausdinti

Turbūt ne vienas mūsų buvo patekęs į panašią situacija, kurią aprašė ir mums atsiuntė 6 kl. moksleivė Miglė Sakalauskaitė iš Makniūnų.

Sutinki vienišą ir nelaimingą žmogų, pasiūlai jam savo draugystę, vėliau pakvieti į svečius, o ryte pabudęs pamatai jog visas butas išverstas! Pradžioje išsigąsti: gal naujasis bičiulis tave apvogė? Bet, pasirodo, ne! Niekas nedingę, tik aplinkui baisi netvarka. Pats velnias koją išsisuktų!

Klausi naujojo draugužio, kodėl jis taip pasielgė. O pastarasis atšauna, jog iš keršto. Gerai, kad pačiu laiku pasirodo gerasis derybininkas nykštukas, pasirengęs kuo skubiau „nugesinti“ beįsiplieskiantį konfliktą. Kaip tam taikdariui sekėsi – skaitykite Miglės Sakalauskaitės „Žiemos pasaką“ ir viską sužinosite.

Dėkojame Miglei už pamokančią pasakaitę o mes jau šimtas tryliktą kartą primename, jog visi norintys dalyvauti šventiniame konkurse „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ jas gali siųsti iki sausio 6 d, adresu: skaitykla@alytus.rvb.lt

Primename, jog smulkesnę informaciją apie konkursą galite rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Arnoldas Šatrauskas