Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Stebuklinga kalėdinė pasaka“/Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(15)

Spausdinti

Tubūt visi man pritarsite, jog šiemet Kalėdos ir Naujieji metai ryškiai skirsis nuo praėjusiųjų metų didžiųjų žiemos švenčių. Nes visi, tiek suaugę, tiek ir vaikai, saugiai tūno pasislėpę namuose ir be reikalo nekiša nosies į lauką. Ir ne todėl, kad jie bijotų tą nosį nušalti, o dėl to, kad ją gali skaudžiai sužnybti kaulėti raganos Koronos pirštai, kuri jau nuo pavasario šmirinėja aplink, skleisdama savo nuodingus kerus.

Tačiau nei Kalėdų Senelis, nei nykštukai su Sniego seniu nesiruošia sėdėti sudėję rankų, nes snieguotoje Sniego senio galvoje gimsta genialus planas, kaip sutramdyti piktąją raganą Koroną ir išvalyti pasaulį nuo jos nuodingųjų kerų.

Štai tokią įdomią pasakaitę aktualiomis nūdienos temomis mums ir atsiuntė Patrikas Vėjas Ramanauskas iš Praniūnų, kurią ir jums siūlome kuo atidžiau paskaityti. Galbūt pravers ir jums, besislapstantiems „pogrindyje“.    

Tad dėkojame Patrikui už stebuklingą kalėdinę pasaką ir šimtą antrą kartą primename, jog visi norintys dalyvauti šventiniame konkurse „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ smulkesnę informaciją gali rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Tad nekantriai laukiame jūsų pasakėlių ir iki naujų susitikimų!

Arnoldas Šatrauskas