Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Kalėdų Senelio kelionė“/Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(13)

Spausdinti

Pasakos neturi ribų! Ir tai ne koks nors pramanas ar skambus reklaminis pareiškimas, siekiant atkreipti kuo daugiau dėmesio į bibliotekos paskelbtą kalėdinės pasakos konkursą. Tai tikras faktas, liudijantis, jog pasakų konkursas jau peržengė savivaldybių ribas ir išplaukė į platesnius vandenis. Kodėl taip tvirtiname? Nes praeitą savaitgalį mes gavome pasakaitę iš Marijampolės „Ryto“ pagrindinės mokyklos, kurią mums parašė šios mokymo įstaigos 4b klasės moksleivė Austėja Tubelevičiūtė.

Žinoma, ši kalėdinė istorija nebūtų „sukorusi“ tokio  „ilgo“ kelio, jei ne ją atsiuntusi mūsų kolegė Renata Stanevičienė iš Mikalavo, už ką mes jai esame nepaprastai dėkingi. Tad jeigu jūs nežinote, kaip atrodo Kalėdų Senelio namas Laplandijoje arba kokiais papuošalais Senelio pagalbininkai elfai „dabina“ jo roges, jums tiesiog būtina perskaityti 10-metė Austėjos pasakaitę „Kalėdų Senelio kelionė“, kurioje rasite daug visokiausių įdomybių, kurių tikrai neaptiksite net populiariame žurnale „Žmonės“.

Tad dėkojame Austėjai už kalėdinę istoriją ir šimtąjį kartą primename, jog visi norintys dalyvauti mūsų šventiniame konkurse „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ smulkesnę informaciją gali rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Tad nekantriai laukiame jūsų pasakėlių ir iki naujų susitikimų!

Arnoldas Šatrauskas