Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Neįprastos Kalėdos“ /Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(6)

Spausdinti

Skandalas! Tiesiog neįtikėtina! Tikiuosi, tai, ką dabar jums papasakosiu, liks tik tarp mūsų! Žodžiu, niekam nė šnipšt! Pasirodo, Kalėdų Senelis vos nepramiegojo Kalėdų! „Pūtė“ sau saldžiai į barzdą furgone su nykštuku ir, regis, apie nieką daugiau – išskyrus miegą! – negalvojo! O kad jau Kalėdos ant nosies ir metas pradėti dalinti dovanas vaikučiams, jam nė motais! Dar gerai, kad nykštukas laiku pabudo ir paskubino Senelį, o tai dovanas šiemet būtumėt matę kaip savo padus. Ir nesakykit, kad visi vaikai trokšta tik brangių dovanų, nes kai kam, pasirodo, pakanka ir šiltų žieminių batų.   

Netikite? Tuomet paskaitykite Miroslavo gimnazijos 4 klasės mokinės Smiltės Sakavičiūtės pasaką „Neįprastos Kalėdos“, kurią mergaitė drauge su piešiniu atsiuntė konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“.

Dėkojame Smiltei už stebuklingą kalėdinę pasaką, o Miroslavo bibliotekininkei Nijolei Žiūkienei – už jaunųjų rašytojų paieškas ir mums atsiųstą pasakėlę.

Primename, jog smulkesnę informaciją apie konkursą „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ galite rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Tikimės, jog ir kiti Alovės, Butrimonių, Daugų, Krokialaukio, Miroslavo, Simno, Pivašiūnų gimnazijos bei kitų mokymo įstaigų moksleiviai taip pat noriai prisijungs prie mūsų konkurso ir artimiausiu metu pradžiugins mus savo kūrybiniais užmojais bei sumanymais. Tad nekantriai lauksime jūsų pasakų!

Arnoldas Šatrauskas