Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Stebuklinga kalėdinė pasaka“ /Konkursui „Stebuklinga kalėdinė pasaka“/(5)

Spausdinti

Regis, antradienis – derlinga diena, nes šiandien sulaukėme dar vienos konkursinės pasakėlės, kurią mums iš Alytaus atsiuntė 2 klasės moksleivė Miglutė Kuniejūtė. Mergaitė, beje, pasakaitę dar ir iliustravo.

Savo stebuklingoje kalėdinėje pasakoje mergaitė mums rašo apie kiškį vardu Šoklys, kuris pamatęs nepapuoštą Kalėdų eglutę nusprendė ją papuošti. Ir tam, pasirodo, nereikia daug pastangų ar pinigėlių. Pakanka tik būrio gerų draugų, visuomet pasirengusių tau padėti. „Na, o žaisliukai? – paklausite jūs. O žaisliukų, pasirodo, reikia ieškoti ne parduotuvėje, bet miške. Ten ne tik saugiau, bet ir didesnis „prekių“ pasirinkimas. Netikite? Paskaitykite – ir patys įsitikinsite!   

Dėkojame Miglutei už kalėdinę pasaką, o Nemunaičio bibliotekininkei Daivai Avižienienei – už rašytojų paieškas ir atsiųstą pasakėlę.

Primename, jog smulkesnę informaciją apie konkursą „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ galite rasti mūsų bibliotekos tinklalapyje, adresu: https://www.alytus.rvb.lt/?p=30463

Tikimės, jog ir kiti Daugų, Simno, Butrimonių, Krokialaukio, Pivašiūnų, Alovės (ar kitų mokymo įstaigų) moksleiviai taip pat noriai prisijungs prie mūsų konkurso ir artimiausiu metu pradžiugins mus savo kūrybiniais užmojais bei sumanymais. Tad nekantriai laukiame jūsų pasakų!

Arnoldas Šatrauskas