Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Simne atidaryta Jolitos Jasevičienės ir Gabrielės Zalieckaitės kūrybos darbų paroda

Spausdinti

Visuomet labai smagu pristatyti vietos kūrėjus, kurie savo uždegančia energija ir netikėtais kūrybiniais sumanymais džiugina ne vieną dailės vertintoją bei mylėtoją. Šį kartą visus pakvietėme pasidžiaugti simniškės Jolitos Jasevičienės ir jos mokinės Gabrielės Zalieckaitės talentu, kurios Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Simno skyriaus konferencijų salėje pristatė savo kūrybos darbų parodą.

Parodos autorės ne tik kviečia žiūrovus susipažinti su jų darbais, bet ir bando užmegzti su jais dialogą bei įtraukti juos į atvirą diskusiją. Ar kada nors matėte bruknės vidų? O gal empatiškai „matote” kito žmogaus vidų? Ar kada nors domėjotės, kas vyksta Jūsų viduje?

„Leiskime sau būti tuo, kas esame, tuomet daryti tai, ką iš tiesų puikiai mokame, ką manome, kad privalome daryti, tai, kas mus džiugina. Netenkinkime kitų žmonių lūkesčių ir tuomet mūsų vidus bus laimingas. Bet gyvenime dažniausiai nutinka tai, kas verčia mus gyventi ne pagal savo norus“, – samprotauja parodos autorės apie žmogaus vidinę laimę bei nepamatuotus kitų žmonių lūkesčius mūsų atžvilgiu.

„Kartais mes su Gabriele leidžiame sau pabėgti iš to „gyvenimiško nutikimo” ir atsidurti nuo idėjų iki kūrybinių minčių sprogstančiame savo viduje. O kadangi esame jautrios asmenybės, tai mums rūpi ne tik mūsų pačių vizijos, vidinis pasaulis, bet ir globalios problemos bei egzistenciniai klausimai. Apie tai ir ši paroda“, – sako Jolita Jasevičienė šeštadienį pristačiusi savo ir savo mokinės Gabrielės Zalieckaitės kūrybos darbų parodą ARSKC Simno skyriaus konferencijų salėje.

Paroda veiks iki gegužės 3 d., tad kviečiame visus dailės mylėtojus darbo metu apsilankyti ARSVB Simno filiale ir ARSKC Simno skyriaus konferencijų salėje.

                                                                                                                                                                                                                        ARSVB Simno filialo informacija