Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Krokialaukio bibliotekoje – gimnazistės Monikos Zubrutės autorinių darbų paroda

Spausdinti

Kovo 21 d. į gimnazistės Monikos Zubrutės autorinių darbų parodos atidarymą Krokialaukio bibliotekoje susirinko nemažas būrys jaunosios menininkės draugų.

Pristatydama parodą Monika paminėjo, kad mėgsta ne tik piešti, bet ir skaityti knygas. O geriausios mintys ir produktyviausias darbas būna naktį, kai gali sėdėti valandų valandas prie vieno darbo, reikalaujančio labai daug kruopštumo. Neatsitiktinai pirmoji autorinė Monikos Zubrutės darbų paroda surengta bibliotekoje, nes Monika nuo mažens yra nuolatinė bibliotekos lankytoja ir skaitytoja.

Jaunąją dailininkę pasveikino gimnazijos direktorė I. Šukevičienė, klasės auklėtoja I. Šeimienė, klasiokai. Monikos kūrybiškumu pasidžiaugė ir dailės mokytoja V. Valivonytė, pristačiusi jos paruoštus darbus rajoninei dailės olimpiadai, kurie buvo įvertinti 1-ąja vieta. Savo draugei gitara atliekamą kūrinį dovanojo 8 klasės mokinė Augustė.

Bibliotekininkės pasidžiaugė biblioteką papuošiančia Monikos paroda ir palinkėjo jai naujų kūrybinių sumanymų bei idėjų. Ir ,savaime suprantama, – niekada nepamiršti knygų bei toliau likti aktyvia Krokialaukio bibliotekos skaitytoja.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Jolita Vaičiulienė