Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė Eičiūnų bibliotekoje

Spausdinti

Kiekvienas biblioteką atranda savaip. Bibliotekoje atsiveria knygų, žinių, informacijos ir kultūros pasaulis, sukurtas skirtingų požiūrių, lyčių ir išsilavinimo žmonių. Biblioteka įkvepia bendrauti, ieškoti, kurti. Tai – daugiafunkcinė erdvė, kur saugomos senos ir kuriamos naujos istorijos, kur mezgasi pažintys, formuojasi įpročiai skaityti ir mokytis visą gyvenimą. Kur visiems sukuriamos galimybės sužinoti, sugalvoti, keistis, kažką naujo išgirsti ir pamatyti.

Jau tapo tradicija Nacionalinę Lietuvos bibliotekų savaitę paminėti Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Eičiūnų filiale. Ne išimtis buvo ir šie metai. Biblioteka skelbė akciją „Neišmesk – nudžiugink draugą“. Jau ne pirmus metus vykstančios akcijos metu Eičiūnų biblioteka kvietė dalintis gerumu. Gerumu, tvarumu, šiluma, kurių niekada nebūna per daug.

Šios akcijos tikslas – papildyti bibliotekos fondus tiek naujomis, tiek ir perskaitytomis knygomis. Skatinti dalintis knygomis su tais, kuriems jų trūksta, dalintis ta knyga, kuri kažkuriam skaitytojui parodys naujus kelius, atvers gražesnius horizontus.  

Nuoširdžiai dėkoju savo skaitytojams, šios akcijos dalyviams: Marijai Mosinaitei, Andriui Mosinui, Jolantai Germanavičiūtei, Olgai Štuopienei.

Akcijos metu biblioteka gavo 11 įvairios tematikos knygų.

Tegul knyga sujungia ir skatina bendrauti!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Eičiūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Regina Germanavičienė