Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Dovana Butrimonių bibliotekai – žinynas „Kas yra kas Lietuvoje 20/21“

Spausdinti

Kovo mėnesį Butrimonių biblioteką aplankė aktyvus miestelio bendruomenės narys, mokslų daktaras, habilituotas mokslų daktaras, vyr. mokslinis bendradarbis, docentas, profesorius, akademikas A. Sliesaravičius (g. 1939 m.). Butrimoniškis bibliotekai padovanojo žinyną „Kas yra kas Lietuvoje 20/21“.

Ši knyga pristato visuomenei labiausiai nusipelniusių žmonių biografinius faktus ir profesinius pasiekimus. Lietuvoje žinynas leidžiamas nuo 1995 m.. „Kas yra kas Lietuvoje 20/21“ pateikiama daugiau kaip 7000 svarbiausių ir iškiliausių šio laikmečio Lietuvos žmonių, išsami 2021 m. Lietuvos valstybės ir visuomenės sąranga – valstybė ir institucijos, teisingumas, mokslas ir švietimas, medicina, religija, kultūra ir sportas, žiniasklaida, verslas. Pristatoma apie 2500 svarbiausių Lietuvos institucijų ir įmonių; 2019-2021 m. aukščiausių Lietuvos apdovanojimų ir nominacijų laureatai.

Nuoširdžiai dėkojame gerbiamam kraštiečiui A. Sliesaravičiui už dovaną, o visus besidominčius kviečiame susipažinti su knyga.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Butrimonių filialo vyresn. bibliotekininkė
Asta Daironienė