Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Venciūnų bibliotekoje minėjome Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną

Spausdinti

„Visada žemėje per mažai gerų žodžių – meilės, tiesos ir dėkingumo žodžių…“ Šiuo poeto Justino Marcinkevičiaus pastebėjimu popietę pradėjo Venciūnų bibliotekininkė Jolita Jaruševičienė. Mažoje bibliotekoje užteko vietos muzikai, dainai, posmui. O daugiau dalyvių, esant visokiems apribojimams, vargu ar būtų galima pakviesti.

Ramaus pasibuvimo metu klausėmės smuikininkės Jorintos Jaruševičiūtės griežiamų melodijų, seniūnaičio Tomo Azaravičiaus atliekamų dainų, o ir pati Jolita, paėmusi į rankas gitarą, padedama savo bičiulės Jurgitos Jakeliūnienės dainavo, stebino klausančius savo gebėjimais.

Bibliotekoje taip pat veikė venciūniškės Reginos Paulauskienės rankdarbių paroda: iš vytelių pinti krepšeliai ir daugelį stebinę sudėtingi keramikos dirbiniai.

Maloniai nuteikiančioje popietėje pasidžiaugiau ne taip seniai Venciūnų bibliotekoje dirbančios kolegės Jolitos nuoširdžiu bendravimu, gebėjimu suburti, užimti ir džiuginti. Noriu padėkoti Jolitai už geranoriškumą, už bendradarbiavimą ir pagalbą.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Alovės filialo vyresn. bibliotekininkė
Birutė Jarusevičienė