Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Atsisveikinimas su vasara Makniūnų sodžiaus bendruomenės namuose

Spausdinti

Nors aplink dar daug žalumos, gražiausių žydinčių gėlių ir tik vienas kitas rudeniškas lapas, vis dar šiltos dienos primena vasaros gražiausias akimirkas. Tačiau pasigirstantys išskrendančių paukščių balsai primena, kad baigias vasara ir artinasi ruduo.

Makniūnų kaimo bibliotekininkė Berūta Sadauskienė ir Makniūnų sodžiaus bendruomenės valdybos pirmininkė ( Dalė Baranauskienė-Pepė Ilgakojinė) mokinius ir visus norinčius pramogauti pakvietė į tradicinę vasaros palydėtuvių šventę „Sudie, vasarėle“. Buvo numatyta vaikams surengti mini sporto varžybas, užduotis, žaidimus, bet pati gamta nepanoro, kad vaikučiai ir jų tėveliai bei svečiai linksmai palydėtų nueinančią vasarą, atsisveikintų lauke su saulės spinduliais ir gera nuotaika pasitiktų rugsėjį.

Tačiau lietutis nesutrukdė, išsinuomavome batutą. Jį „patalpinome“ bendruomenės salėje. Vaikučiai sveikai įraudę, sušilę, šokinėjo, čiuožė, žaidė, šėliojo. Atsisveikinimo su vasara popietė baigėsi saldžiai – visi dalyviai buvo apdovanoti saldžiaisiais prizais. O dabar linksmai nusiteikę sutiksime atskubantį rudenį.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Makniūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Berūta Sadauskienė