Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kviečia „Knygų Kalėdos“: Padovanok knygą bibliotekai

Spausdinti

Jau dešimtą kartą akcija „Knygų Kalėdos“, kurią inicijavo ir toliau globoja buvusi Prezidentė Dalia Grybauskaitė, po visą Lietuvą skleidžia žinią – dalinkimės skaitymo džiaugsmu ir dovanokime knygas bibliotekoms.

Pasitinkant ir palydint gražiausias metų šventes kartu skaitykime knygas, dalinkimės įspūdžiais ir mintimis socialiniuose tinkluose ir nepamirškime tų, kuriems šiuo metu knygų labiausiai trūksta. Paskirkime šį laikotarpį geriems darbams – padovanokite ir pakvieskite savo draugus bei artimuosius padovanoti skaitymo džiaugsmą, naujus atradimus ir turtingą žinių pasaulį.

Šiuo sudėtingu karantino laikotarpiu, kai negalime vieni su kitais susitikti, kai kam knyga – vienintelis langas į pasaulį. Draugystė su knyga gali sustiprinti ir padėti įveikti sunkumus. Padovanokite vieni kitiems skaitymo džiaugsmą.

Akcija vyks iki sausio 6 dienos. Knygas galite dovanoti atnešdami pasirinktai ar artimiausiai bibliotekai arba palikdami „Knygų grąžinimo“ įrenginyje, esančiame prie Alytaus rajono savivaldybės bibliotekos (Naujoji g. 48). Jei norite, kad žinotume, kas padovanojo knygą – galite į knygą įdėti palinkėjimą su savo vardu ir pavarde. „Knygų Kalėdos“ kviečia nelikti nuošalyje ir dovanoti knygų bibliotekoms, taip pradžiuginant daugybę jų skaitytojų.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija