Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kad neprailgtų vakarai

Spausdinti

Baigiasi šiluma. Vėjas skainioja lapus, kloja mums po kojomis. Prasideda tamsiausių ir ilgiausių vakarų metas. Tad, kad tas metas būtų puikus poilsis, Daugų miesto biblioteka pakvietė skaitytojus į biblioterapijos popietę „Kad neprailgtų vakarai“.

Biblioterapija naudinga tuo, kad skaitydamas žmogus turi galimybę pabūti kažkuo kitu, įsijausti į knygos veikėjo gyvenimą, atpažinti save ir išgyventi įvairias emocijas. Skaitydami mes gauname nuostabią dovaną – tai kitų žmonių išmintį, kuria galime vadovautis įvairiose gyvenimo situacijose. Knygų skaitymas – visiems prieinama terapija, nes bibliotekoje yra įvairaus žanro ir turinio knygų, jų skaitymas leidžia žmogui pažvelgti į save ir aplinkinius kitaip. Jei liūdna ar nesiseka, ieškome knygų, kurios nuteikia pozityviai.

Popietės metu pasveikinome viktorinos „Kultūros paveldas šalia mūsų. Ar žinai?“ nugalėtojas: Raimondą Šilalienę ir Daną Narkevičienę. Dalyvavusiems akcijoje „Vasara su knyga“ Įteikėme skirtukus su vaistažolėmis. Visiems skaitytojams linkiu surasti savąją knygą, kad laisvas laikas būtų paaukotas skaitymui ir gerai nuotaikai.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Daugų filialo vyresn. bibliotekininkė
Valė Remeikienė