Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Atverkime duris vaikų kūrybiškumui

Spausdinti

Birželio 5 dieną Ūdrijos bendruomenės parke vyko Ūdrijos pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio skyriaus pradinių klasių mokinių mokslo metų pabaigos šventė. Šventėje dalyvavo Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos direktorė Idalija Šukevičienė, Ūdrijos visuomeninės organizacijos „Želmuo“ pirmininkas Algis Malaškevičius, mokiniai ir jų tėveliai.

Šventės metu buvo apdovanoti Ūdrijos bibliotekos skaitytojai, dalyvavę ARSVB inicijuotame kūrybą bei raštingumą skatinančiame konkurse „Sukursime namuose – skaitysime ir bibliotekoje“. Primename, jog šio literatūrinio konkurso dalyviai buvo kviečiami sukurti pasaką, kurioje būtų paminėtas velykinis kiaušinis, katinas ir pelė. Konkursas truko nuo balandžio 1-os iki gegužės 4-os d. Konkurse dalyvavo keturios Ūdrijos pagrindinio ugdymo ir daugiafuncio skyriaus moksleivės.

Įdomius kūrybinius darbelius pateikė trys 4 klasės moksleivės Kamilė Danilevičiūtė bei Saulė ir Skaistė Šimanskaitės. Vyresniųjų dalyvių kategorijoje puikiai pasirodė 8 kl. moksleivė Akvilė Gudaitytė. Jos sukurta pasaka pateko į konkurso laureatų dešimtuką.

Nuoširdžiai džiaugiamės mūsų bibliotekos skaitytojų sėkme šiame konkurse. Akvilei Gudaitytei konkurso organizatorių vardu įteikėme padėkos raštą, o kitoms šaunioms konkurso dalyvėms buvo įteikti konkurso dalyvių diplomai ir mylimų autorių knygos.

Ūdrijos biblioteka dėkoja visoms bibliotekos skaitytojoms už dalyvavimą konkurse ir ypatingą AČIŪ taria Kamilei Danilevičiūtei, padovanojusiai savo autorinį tapybos darbą bibliotekai. Gražios vasaros ir sėkmės kituose konkursuose!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Ūdrijos filialo vyresn. bibliotekininkė
Rita Karpičienė