Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Šešios istorijos apie Velykų margutį, katiną ir pabėgusią pelę…

Spausdinti

Sveiki gyvi, jaunieji pasakų kūrėjai. Norime jums priminti, jog rajono viešosios bibliotekos skelbtas kūrybą bei raštingumą skatinantis konkursas „Sukursime namuose – skaitysime ir bibliotekoje“, kurio dalyviai buvo kviečiami sukurti pasaką, kurioje būtų paminėti velykinis kiaušinis, katinas ir pelė, baigėsi.

Tačiau liko dar keletas jūsų sukurtų kūrinėlių, kuriuos tikrai vertėtų perskaityti. Tad šiandieną jūs galite susipažinti su dar šešiais jaunaisiais kūrėjais, nusprendusiais mus nudžiuginti savo sukurtomis pasakėlėmis.

Tai 10 m. daugiškis Ąžuolas Karpiejus („Velykinis kiaušinis, katinas, pelė“), jo bendraamžis daugiškis Linas Sabaitis („Katino, pelės ir velykinio kiaušinio nuotykiai“), 12 m. penktokė iš Ryliškių Miglė Sakalauskaitė („Pasaka apie kiaušinį ir jo draugus“), 10 m. daugiškė Aida Marija Stivanello („Velykinio kiaušinio saugojimas“), 12 m. Kornelija Grušauskaitė iš Ryliškių („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“) ir 6 m. Darija Stanulytė iš Ąžuolinių („Velykinis kiaušinis, katinas ir pelė).

Rytoj jūs galėsite susipažinti su dar keliomis pasakėlėmis, o vėliau trumpai apžvelgsime konkurso rezultatus ir skelbsime nugalėtoją.

Tad jūsų dėmesiui – dar šešios naujos istorijos!

Smagaus skaitymo!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija