Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kviečiu pasidžiaugti savo kūryba ir pradžiuginti kitus!

Spausdinti

Jau daug metų kiekvieną pavasarį iš bibliotekos edukacijų į savo namus visi norintys išsinešdavo pasigaminę po draugą Oliziuką. Oliziukas – tai gerą nuotaiką nešantis draugas, papuošiantis namų arba darbo aplinką ankstyvą pavasarį, kai aplinkui dar visur gausu pilkos spalvos. Tad visi kartu su juo parsinešdavo ir gerą nuotaiką. Vėliau dalindavosi įspūdžiais, kaip pasisekė šį draugą prižiūrėti: ar visada laiku palaistytas, ar sudygo plaukeliai, ar „sušukuotas?“ Smagu būdavo klausyti ir suaugusiųjų pokalbių apie Oliziukų priežiūrą.

Labai pasiilgstu šių akimirkų!!!

Kadangi šiuo metu nelabai galime susitikti su savo draugais, siūlau patiems pasigaminti draugą Oliziuką. Neabejoju, kad Velykoms namuose pasigaminote Oliziukų. O jeigu dar ne – primenu jų gaminimo instrukcijas. Kviečiu pasidalinti savo kūrinėlių nuotraukomis, nupiešti juos. O gal norėtumėt prisidėti prie knygelės apie Oliziukus kūrimo?

Kurkite eilėraščius, istorijas apie jų gyvenimą, nuotykius, ką jie veikia jūsų namuose, kur keliauja, ką jie gali veikti vieni likę bibliotekoje naktį ir t.t.?

Kurkite istorijas, pieškite, fotografuokite ir atsiųskite bibliotekininkei Daivai elektroniniu paštu: daivakalas@gmail.com

Iš jūsų darbelių sukursime knygelę „Mano draugas Oliziukas“

Dalyvių laukia prizai.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Kalasauskienė