Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Vaisodžiuose vyko popietė „Belaukiant Kalėdų Senelio“

Spausdinti

Gruodžio 21 dieną Vaisodžių bendruomenės salėje vyko popietė „Belaukiant Kalėdų Senelio“, į kurią rinkosi linksmai nusiteikę, kalėdine nuotaika nešini vaikučiai su tėveliais.

„Lai Kalėdos ant savo delnų neša šilumą, džiaugsmą ir kantrybę!“ Tokiais gražiais žodžiais visus susirinkusius pasveikino Vaisodžių bendruomenės pirmininkas Zenonas Kazlauskas. Sveikatos, laimės ir vilties taip pat linkėjo Alytaus rajono savivaldybės vicemerė Dalia Kitavičienė bei tarybos narys Gintaras Chščenavičius.

Po sveikinimų ir linkėjimų padėkos raštais bei atminimo dovanėlėmis buvo apdovanoti geriausi bei aktyviausi Vaisodžių bibliotekos skaitytojai: Matas Čeplinskas, Gabrielė Gvazdauskaitė ir Meida Butkutė.

Šventės metu susirinkusieji klausėsi bendruomenės vaikų atliekamų kalėdinių dainų, grožėjosi meninės gimnastikos bei pramoginių šokių atlikėjų pasirodymais.

Renginio su Kalėdų Seneliu metu pajutome bendrystės jausmą ir visi tapome lyg viena didelė šeima, kurioje kartu su vaikučiais šokome, dainavome, žaidėme žaidimus. Po linksmybių visų laukė malonios staigmenos ir Kalėdų Senelio atneštos saldžiosios dovanėlės.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vaisodžių filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Ardzevičienė