Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Bendros idėjos ir darbai vienija

Spausdinti

Gruodžio 20-oji – paskutinė šių metų mokslo diena moksleiviams. Ji Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijoje buvo kitokia – kūrybinių idėjų apibendrinimo diena. Be įdomių mokinių suvaidintų spektaklių, įspūdingų kaukių, buvo apibendrinta ir kalėdinių eglučių, puokščių paroda. Parodos iniciatorė ir organizatorė – Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė Jolita Vaičiulienė ir asociacijos „Krokialaukio kaimo bendruomenė“ pirmininkė Janina Šiupšinskienė.

Ši paroda buvo asociacijos ,,Krokialaukio kaimo bendruomenė“ vykdyto projekto – ,,Baltoj tyloj – širdies šviesoj“, dalis. Gimnazijos mokiniai ir mokytojai parodai sukūrė 22 eglutes .Visiems dalyviams buvo įteiktos saldžiosios dovanėlės. Puokštes, eglutes, kalėdines kompozicijas kūrė ir gyvenantieji asociacijos teritorijoje: jų buvo sukurta ir eksponuojama 16 . Visiems kūrėjams taip pat buvo įteiktos saldžiosios dovanėlės ir padėkos raštai.

Džiugu, kad prieš gražiausias ir laukiamiausias šventes visus – suaugusius ir vaikus – suvienija bendras laukimo džiaugsmas, bendros idėjos, bendri darbai.

Projektą ,,Baltoj tyloj – širdies šviesoj“ finansavo Alytaus rajono savivaldybė.

Asociacijos ,,Krokialaukio kaimo bendruomenė“ pirmininkė
Janina Šiupšinskienė