Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kalėdiniai edukaciniai užsiėmimai Krokialaukio bibliotekoje

Spausdinti

Kalendoriuje pagaliau puikuojasi žiemos mėnuo ir tas metas, kai iš tikrųjų pradedame jausti kalėdinę atmosferą. Kalėdoms visada norime papuošti savo namus, kad juose būtų gera ir jauku. Juk niekas nesuteiks namams ir artimiesiems tiek jaukumo, kaip pačių gamintos puošmenos.

Tie, kas norėjo originaliai papuošti savo namus, pasigaminti dovanėles ar neįprastą eglutę, gruodžio mėnesį visi buvo kviečiami į bibliotekoje vykusius edukacinius užsiėmimus „Kalėdinės puošmenos“, kurių metu visi ir mokėsi, ir mokė kitus gaminti kalėdines dekoracijas, dovanėles iš įvairių medžiagų. Juk kiekvieno mūsų rankomis pagamintas žaisliukas ar dekoracija namų aplinkai suteikia daug daugiau jaukumo ir šilumos nei pirktas prekybos centre. O ką jau kalbėti apie dovanėles, kuriose gaminant sudėta visa mūsų meilė ir pagarba tam žmogui, kuriam yra skirta.

Kalėdos visuomet glaudžiai siejamos su bendravimu. Dėkoju visiems, kurie savo kruopščiu darbu pasidalijo gerumu, jautrumu ir šiluma ir kiekvieno širdyje įžiebė šventinės nuotaikos kibirkštėlę.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Kalasauskienė