Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Padėkos popietė Radžiūnų filiale

Spausdinti

„Knygos lavina sielą, kelia ir stiprina žmogų, žadina geriausius troškimus, ugdo protą ir sušildo širdį“.
(V. M. Tekerėjus)

2019 metų vasarą Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Radžiūnų filialas jau trečią kartą dalyvavo Lietuvos bibliotekų organizuotose varžytuvėse „Skaitymo iššūkis“. Akcija kvietė literatūros mylėtojus vėl stoti į kovą su savimi, atsiversti knygas ir įveikti penkias skaitymo užduotis: perskaityti lietuvių autoriaus knygą, knygą, kurią rekomendavo bibliotekininkas, knygą apie keliones, knygą geltonu viršeliu ir knygą, kurios pavadinimas prasideda iš tos pačios raidės kaip ir skaitytojo vardas.

Šiemet „Skaitymo iššūkyje“ dalyvavo vienuolika Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Radžiūnų filialo skaitytojų. Dešimt iš jų sėkmingai įveikė visas penkias akcijos užduotis. Tai Deimantė Parulytė, Gabija Zienkaitė, Ūla Pempytė, Rūta Nedzinskaitė, Gabrielius Cikanavičius, Laura Lelevičiūtė, Vilma Cikanavičienė, Gintautas Vigraitis, Daiva Parulienė ir Sonata Lelevičienė.

Gruodžio 14 dieną Radžiūnų filiale buvo pagerbti ir apdovanoti geriausi ir aktyviausi „Skaitymo iššūkio“ dalyviai. Skaitytojams buvo įteikta „Skaitymo iššūkio“ diplomai ir knygų skirtukai. Dalyviai, perskaitę daugiau knygų nei buvo paminėta konkurso sąlygose, buvo papildomai apdovanoti knygomis ir puodeliais su Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos logotipu.

Dėkojame visiems dalyvavusiems šių metų „Skaitymo iššūkyje“ ir linkime 2020 metais taip pat nepamiršti knygų!

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Radžiūnų filialo vyresnioji bibliotekininkė
Irena Kuncevičienė