Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Nemunaityje vyko Kalėdų eglutės įžiebimo šventė

Spausdinti

Gruodžio 13-osios vakarą Nemunaityje buvo įžiebta Kalėdų eglutė. Į miestelio aikštę susirinko gausus būrys miestelėnų. Susirinkusius pasveikino ir svečius pristatė Nemunaičio seniūnijos seniūnas Rimantas Avižienis. Šventėje dalyvavę Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius, Makniūnų bendruomenės pirmininkė Dalė Baranauskienė taip pat tarė sveikinimo žodžius.

Renginio dalyviai klausėsi mišraus vokalinio ansamblio „Smiltė“ atliekamų dainų. Vaikučiai šoko ir žaidė su Pepe. Kalėdų Senelis vėl buvo labai šiuolaikiškas ir atvyko elektriniu dviračiu. Jis pasveikino visus susirinkusius, palinkėjo linksmų švenčių, ramių, gerų metų. Vėliau miniai garsiai skaičiuojant atbuline seka įsižiebė Kalėdų eglutė ir dangų nušvietė įspūdingi fejerverkai. Šventiškoje aplinkoje mažieji deklamavo ir dainavo, o Kalėdų Senelis juos visus apdovanojo saldainiais.

Skambant šventiškai muzikai visi susirinkusieji buvo vaišinami karšta arbata ir sausainiais. Šventę finansavo Alytaus rajono savivaldybė ir asociacija ,,Nemunaičio bendruomenė“.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Nemunaičio filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Avižienienė