Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Garbingo jubiliejaus proga Krokialaukio gimnaziją pasveikino ir bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas

Spausdinti
„Mokykla neturi būti pasirengimas gyvenimui. Mokykla turi būti gyvenimas.“ /E. G. Chabardas/

Lapkričio 30 d. Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazija minėjo savo jubiliejinę 200 metų sukaktį. Tą dieną visi buvę gimnazijos mokiniai bei mokytojai buvo kviečiami atvykti į gimnaziją pavartyti gimnazijos istorijos albumą, susitikti su klasės draugais, mokytojais bei kolegomis.

Gimnazijos jubiliejaus minėjimas prasidėjo šv. Mišiomis už gyvus ir mirusius gimnazijos mokytojus ir mokinius Krokialaukio Kristaus Atsimainymo bažnyčioje, vėliau jubiliejaus minėjimo šventė tęsėsi Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Krokialaukio skyriuje, kur netrūko garbių svečių sveikinimų ir linkėjimų gimnazijos jubiliejaus proga.

Iškilmingame renginyje dalyvavęs Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas įteikdamas gėles gimnazijos direktorei Idalijai Šukevičienei linkėjo, kad gimnazija ir toliau „būtų ne tik mokslo ir žinių šventovė, bet ir jaukūs namai, į kuriuos visada gera sugrįžti“.

„Jūs esate tie, kurie skleidžia išmintį. Per daugelį metų sukaupti išminties lobiai, leidžia Jums drąsiai sutikti naujus iššūkius, įgyvendinti visus sumanymus. Sėkmės Jums visuose darbuose, stiprybės, ištvermės ir kantrybės“, – baigdamas sveikinimo kalbą sakė bibliotekos vadovas.

Pasibaigus oficialiai daliai susirinkusieji stebėjo šventinę programą, o vėliau visi iškilminga eisena patraukė į gimnaziją, kur vyko gimnazijos erdvių, parodų ir muziejaus lankymas bei buvusių mokinių ir mokytojų susitikimai.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija