Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Gintarinis ruduo“ negailėjo dosnių dovanų ir geriausiems Ąžuolinių skaitytojams

Spausdinti

Lapkričio 16 d. Ąžuolinių kaimo bendruomenės būstinėje vyko smagi ir rudeniškai dosni vakaronė „Gintarinis ruduo“, kurią organizavo Ąžuolinių kaimo bendruomenės valdyba. Pasibaigus rudens darbams šventiškai pasipuošę Ąžuolinių kaimo gyventojai ir svečiai sugužėjo į bendruomenės salę pasidžiaugti nuveiktais darbais, pasidalinti rūpesčiais, pasiklausyti linksmo koncerto ar tiesiog pasiausti smagaus šokio sūkuryje. Juk ne veltui organizatoriai kviesdami į vakaronę visų prašė atsinešti gerą nuotaiką ir patogius batelius!

O ir kaip nešoksi ar nedainuosi, kai aplinkui liejasi romantiškos Ąžuolinių kaimo bendruomenės moterų dueto ir vokalinio ansamblio „Mozaika“ melodijos, o širdis virpina Alytaus Vidzgirio bendruomenės mišraus vokalinio ansamblio „Jotvainiai“ bei grupės „Tuoj“ (Deivydas ir Romas Navakauskai) atliekamos dainos. Padainavus ir pašokus ne vienam sukilo apetitas, tad visi galėjo pasivaišinti karštais cepelinais bei kitomis suneštinėmis vaišėmis. Vaišės vaišėmis, tačiau svarbiausias kiekvienos kaimo bendruomenės „ingredientas“ yra jos žmonės, jų iniciatyvumas ir veiklumas, jų nuveikti darbai, už kuriuos metams baigiantis gali tikėtis pelnyto atlygio.

Tad neatsitiktinai šventės metu buvo apdovanoti ir aštuoni patys geriausi bei aktyviausi skaitymo skatinimo akcijos „Vasara su knyga“ Ąžuolinių bibliotekos skaitytojai. Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktoriaus Aivaro Vyšniausko padėkos raštai bei dovanos atiteko Aušrai Rutkauskienei, Inai Giniūnienei, Nijolei Mažeikienei, Alginai Kaminskienei, Vaidai Ūselienei, Dominykui Ūseliui, Ievai Ūselytei bei geriausiai Ąžuolinių bibliotekos skaitytojai Teofilei Miškinienei. Bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas ir Ąžuolinių bibliotekos vyresn. bibliotekininkė Vida Rutkauskienė pasidžiaugė, jog nepaisant niekada nesibaigiančių ūkio  darbų Ąžuolinių skaitytojai vis dar randa laiko knygai ir dažnai užsuka į vietos biblioteką, kur visada yra mielai laukiami.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija