Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Vankiškių biblioteka – puokščių parodos „Grožis – skanus“ trečios vietos prizininkė

Spausdinti

Auksinis ruduo mums dovanoja visą paletę įvairiausių spalvų ir atspalvių, grožimės įstabiais gamtos stebuklais, surenkame paskutinį derlių ir prie arbatos puodelio džiaugiamės vis ilgėjančiais vakarais. Po rudens darbų vis dažniau skaitytojai užsuka į biblioteką pabendrauti, praleisti laisvalaikį, paskaityti knygų.

Ruduo gausus ne tik spalvų gama, bet ir kultūriniais renginiais. Spalio 19 d. Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Miroslavo skyriaus darbuotojai organizavo rudens šventę „Muzikos ir dainų aruodas“. Šventės metu Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Miroslavo filialo vyresnioji bibliotekininkė organizavo puokščių parodą „Grožis – skanus“, kurioje galėjo dalyvauti ne tik pavieniai asmenys, bet ir Miroslavo seniūnijos įstaigos bei organizacijos.

Vankiškių filialo bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė Dalė Kočiūnė pakvietė bibliotekos skaitytojus dalyvauti puokščių parodoje ir paruošti rudeniškai „skanią“ puokštę. Kompetentingos komisijos verdiktas buvo palankus ir Vankiškių bibliotekai, paruošusiai gražią puokštę, kuri laimėjo trečią vietą. Biblioteka buvo apdovanota padėkos raštu ir daiktiniu prizu.

Vankiškių filialo bibliotekininkė džiaugiasi savo skaitytojais, pasižyminčiais draugiškumu, gebėjimu rasti bendrą kalbą ir bendras idėjas tarp vyresnio ir jaunesnio amžiaus lankytojų. Juk jaunystė, patirtis ir branda drauge gali daryti neįtikėtinus dalykus.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vankiškių filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalė Kočiūnė