Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Baigėsi „Skaitymo iššūkis“

Spausdinti

Baigėsi vasaros metu trukęs „Skaitymo iššūkis“, kurį organizavo Lietuvos apskričių viešosios bibliotekos. Norintys dalyvauti šioje skaitymo akcijoje turėjo perskaityti knygą, kurios tema susijusi su Lietuva, taip pat perskaityti draugo rekomenduotą knygą, savo gimimo metais parašytą knygą, knygą, kurioje minima profesija bei knygą apie atostogas.

Prie iššūkio prisijungė Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Makniūnų filialo septyni skaitytojai, kurie ne tik užsiregistravo, bet ir įveikė visas užduotis. Tai – Simona Jeskevičiūtė, Rita Vaitkevičienė, Kęstutis ir Rima Rinkevičiai, Ieva Savanavičienė, Irma Menčikovienė ir, žinoma, bibliotekininkė Berūta Sadauskienė.

Alytaus rajono savivaldybės viešoji biblioteka tarp iššūkyje dalyvavusių 899 bibliotekų užėmė antrą vietą. Džiugu, kad savo nedidelį indėlį įnešė ir Makniūnų bibliotekos skaitytojai. Dėkodama už dalyvavimą akcijoje, filialo bibliotekininkė vyresniems skaitytojams padovanojo gertuves, o jauniausiai skaitytojai – spalvingą krepšelį su bibliotekos logotipu.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Makniūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Berūta Sadauskienė