Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Vankiškių biblioteka kvietė paskaityti gamtoje

Spausdinti

Vasara dar nesibaigė, ji vilioja savo linksmybėmis, gera nuotaika ir saulėtomis dienomis, naujais ir dar nepatirtais įspūdžiais.

Rugpjūčio 14 d. jaunieji Vankiškių bibliotekos skaitytojai buvo pakviesti dalyvauti garsinių skaitymų popietėje, kuri vyko gamtoje. Susirinkę vaikai ir jaunimas dalijosi patirtais vasaros atostogų įspūdžiais, pasakojo, kaip ruošiasi naujiems mokslo metams, juk vasaros atostogos jau artėja į pabaigą.

Pasidaliję įspūdžiais garsiai skaitėme ištraukas iš įvairių pasakų, prisiminėme patarles ir priežodžius apie duoną iš žurnaliukų „Tipu tapu“ bei istoriją apie brolius Puntukus iš žurnaliuko „Laimiukas“. Vėliau dalijomės linksmais anekdotais iš Vytauto Račicko knygutės „Vaikų anekdotai 2“ bei skaitėme istorijas iš Andy Janes ir Martino Howardo knygos „Aviukas Šonas“.

Vaikams labai patinka serijos „Aš skaitau!“ kūriniai, todėl visi smagiai skaitėme linksmus Robo Scotto pasakojimus „Katinėlis Juodis. Kaip pralinksminti tėtį“. O skaitydami iš žurnaliuko „Tipu tapu“ eiles apie Lietuvą, trumpam prisiminėme ir šiemet minimą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį. Linksmai praleista popietė, geros emocijos ir nuoširdus bendravimas subūrė ir vaikus, ir jaunimą turiningam laisvalaikiui.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vankiškių filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalė Kočiūnė