Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Makniūnų bibliotekoje vyko ,,Proto mankšta“

Spausdinti

Alytaus rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras jau keletą metų bendradarbiauja su Alytaus rajono savivaldybės viešąja biblioteka, todėl jo vykdomi projektai ne naujiena bibliotekos filialuose. Neretos viešnios visuomenės sveikatos biuro darbuotojos yra ir Makniūnų filiale.

Gražią gegužės dieną vyko renginys ,,Proto mankštos“. Jo metu Visuomenės sveikatos biuro specialistės papasakojo, kaip atsipalaiduoti po kasdienių darbų rutinos, suteikė žinių, kaip nors trumpam pabėgti nuo kasdieninių rūpesčių, nusimesti streso pančius, atsipalaiduoti bei lavinti atmintį, skatino keisti gyvenimo būdą, kontroliuoti rizikos veiksnius.

Susirinkusiems buvo suteikta galimybė ne tik teoriškai, bet ir praktiškai atlikti įvairias logines užduotis. Aktyviausioms, sėkmingai įveikusioms užduotis buvo įteikti prizai. Be to, visos dalyvės išbandė parafino procedūrą, o susitikimo pabaigoje gavo Visuomenės sveikatos biuro suvenyrus. Šiltas bendravimas prie arbatos puodelio ir gera nuotaika lydėjo viso susitikimo metu.

Dėkojame Alytaus rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro darbuotojams už rūpinimąsi mūsų sveikata ir gražų, prasmingą bendradarbiavimą.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Makniūnų bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Berūta Sadauskienė