Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Žaidžia ne tik vaikai

Spausdinti

Alytaus rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras jau penktus metus Alytaus rajono viešosios bibliotekos filialuose organizuoja renginius, skatinančius keisti gyvenimo būdą, kontroliuoti rizikos veiksnius, nulemiančius ligų vystymąsi.

Šiemet, be įprastų ir gyventojams aktualių temų, tokių kaip streso įveika ar sveiko senėjimo skatinimas, bibliotekų lankytojai kviečiami susipažinti su Kneipo filosofija, akių ligų prevencinėmis priemonėmis, stalo žaidimų sesijomis suaugusiems ar griuvimų rizikos valdymu.

Gegužės 15 d. Ūdrijos bibliotekos lankytojai buvo pakviesti į stalo žaidimų popietę „Žaidžia ne tik vaikai“, kuri suteikė jiems galimybę nors trumpam pabėgti nuo kasdieninių rūpesčių, nusimesti streso pančius, atsipalaiduoti bei lavinti atmintį. Biuro darbuotojos pasiūlė keletą žaidimų. Vieno žaidimo metu tiksėjo kuo tikriausia bomba, kitame žaidime baliono sprogimo stengėsi išvengti kiekvienas popietės dalyvis. Sveiki ir gyvi likę ūdrijiškiai lengvai įveikė kryžiažodžių žaidimo užduotis bei gavo puikių Visuomenės sveikatos biuro suvenyrų.

              

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Ūdrijos filialo vyresn. bibliotekininkė
Rita Karpičienė