Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Nacionalinė bibliotekų savaitė Praniūnų filiale

Spausdinti

Balandžio 23-ąją visose šalies bibliotekose prasidėjo Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitė. Visoje Lietuvoje bibliotekininkai kvietė savo bičiulius, lankytojus, skaitytojus, skaitymo ir kitų šviečiamųjų ir lavinamųjų veiklų gerbėjus į naujų knygų pristatymus, konferencijas, diskusijas, filmų peržiūras, susitikimus su autoriais ir kitus renginius. Šių metų Lietuvos bibliotekų savaitės vienijanti tema mums visiems primena, kad „Kartu mes kuriame ateitį“.

Praniūnų filiale Nacionalinę bibliotekų savaitę paminėjome kūrybinėmis dirbtuvėmis „Su skirtuku – skaityt smagu“. Mažieji bibliotekos skaitytojai labai noriai prisidėjo prie šios akcijos. Kiekvienas pagamino po kelis skirtukus sau ir savo šeimos nariams.

Bibliotekininkė nori padėkoti Piliakalnio progimnazijos pradinių klasių mokytojoms ir mokinukams už margaspalvių skirtukų parodą „Skaitau – knygelių nelankstau“, kurią padovanojo bibliotekai. Bibliotekos lankytojai išvys daug originalių skirtukų. Parodoje galima išvysti ir mokytojos metodininkės Rasos Urbanavičienės kurtus skirtukus.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Praniūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalia Ramanauskienė