Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Vasario 16-osios išvakarėse apdovanotas pilietiškiausias bibliotekos skaitytojas

Spausdinti

Artėjant Vasario 16-ajai – atkurtos Lietuvos valstybės 100-mečiui, Alytaus mieste ir rajone padaugėjo renginių, susitikimų ir parodų, skirtų šiai jubiliejinei datai paminėti. Ta proga, kai kurios įstaigos ir organizacijos pasipuošė tautinėmis vėliavomis bei valstybine simbolika. Rajono viešoji biblioteka taip pat įsitraukė į artėjantį šventinį šurmulį ir prieš artėjančias jubiliejines šventes papuošė savo langus ryškių spalvų tautine simbolika, traukiančia šalia esančių įstaigų bei praeivių dėmesį.

Jubiliejinių švenčių išvakarėse taip pat buvo apdovanotas ir pilietiškiausias bibliotekos skaitytojas Laimutis Murauskas, atkreipęs miesto valdžios dėmesį į itin prastos būklės apgriuvusius takus, trukdančius alytiškiams saugiai pasiekti polikliniką bei biblioteką.

Ta proga Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas garbaus amžiaus energingam alytiškiui įteikė menininkės Laimos Ziminskienės autorinį darbą „Vasario 16-oji“ bei padovanojo svečiui signataro Algirdo Patacko prisiminimų knygą. „Algirdas. Iš Kauno“.

Svečias šiltai padėkojo bibliotekos vadovui už parodytą dėmesį, pasidžiaugė artėjančiomis šventėmis ir pažadėjo toliau likti neabejingu piliečiu bei aktyviu bibliotekos skaitytoju.

 

Arnoldas Šatrauskas