Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Santaikoje bibliotekos 70-mečio minėjimas „Į laiko knygą viskas surašyta“

Spausdinti

Į šventinį renginį gruodžio 29-osios vakarą Santaikos kultūros namuose rinkosi bibliotekos skaitytojai, lankytojai, bendruomenės nariai, svečiai ir draugai.

Bibliotekos 70-mečio minėjime buvo apžvelgti nuveikti darbai, prisiminti svarbiausi bibliotekos įvykiai, kurie buvo įgarsinti laiko knygos puslapiuose, pasidalinta ateities planais. Renginyje dalyvavo ir savo prisiminimais dalijosi buvusios bibliotekos darbuotojos Birutė Zabitienė ir Jolita Vaičiulienė. Renginyje sveikinimo žodžius tarė ARSVB direktorius Aivaras Vyšniauskas ir Krokialaukio seniūnas Rimas Jarmala.

Pasidžiaugėme gausiu skaitytojų būriu ir apdovanojome geriausius 2017-ųjų metų knygų bičiulius Ireną Mickienę ir Emilį Valūną. Nuoširdžiausius linkėjimus išsakė bibliotekos kolegės, kitų filialų darbuotojos Nijolė Žiūkienė, Sigutė Karčiauskienė, linkėjimus perdavė bendruomeninė organizacija iš Kumečių „Dainavos kaukas“ ir kolegė Nijolė Pocevičienė.

Už gražius bendrystės metus bei abipusę pagalbą elektroniniu laišku dėkojo buvusi kolegė Marytė Račkauskienė, dėl objektyvių priežasčių negalėjusi atvykti į renginį. „Oriflame“ kompanijos direktorė Ramunė Aleknavičienė ir konsultantės padėkojo už glaudų bendradarbiavimą. Santaikos bendruomenės pirmininkas Rimas Krutulis ir bendruomenės nariai palinkėjo bendruomeniškumo ir gražių ateinančių Naujųjų Metų.

Poezijos eiles skaitė Jurgita Kazlauskaitė, Edvinas Petkevičius ir kolegė Nijolė Žiūkienė. Savo prisiminimais ir palinkėjimais pasidalijo Santaikos kultūros namų renginių organizatorė Rasa Navakauskienė. Skambėjo Juozo Kavaliausko, Rasos Navakauskienės ir vokalinės grupės „GIJA“ jausmingos dainos (vadovas Juozas Kavaliauskas). Už įamžintus prisiminimus dėkojame Monikai Ardzevičiūtei.

Ačiū rėmėjams: Santaikos kaimo bendruomenei, UAB „Negreta“, UAB „Arvedas, O. Valūnienės I.Į, individualia veikla užsiimančiai Romutei Janavičienei, I.Į. „Gėlės Santaikoje“ ir asmeninis ačiū šeimos nariams.

Dėkojame informaciniams rėmėjams: www.alytus.rvb.lt, www.arsa.lt, www.danielius.net, laikraščiui „Alytaus naujienos“.

Kalėdos ant savo delnų atnešė šilumą, džiaugsmą, kantrybę. Norim palinkėti visiems dosnių, jaukių, šiltų, prasmingų ir laimingų ateinančių Naujųjų Metų. Tegul išsipildo Jūsų mažos ir didelės svajonės!

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Santaikos filialo vyresnioji bibliotekininkė
Laima Petkevičienė