Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Rudens spalvų paletė“ Eičiūnų bibliotekoje

Spausdinti

Lapkričio 4 dieną Eičiūnų bibliotekoje vyko popietė „Rudens spalvų paletė“. Joje dalyvavo įvairaus amžiaus bibliotekos lankytojai: ir maži, ir vyresni. Pačius mažiausius į biblioteką atlydėjo mamos ir močiutės.

Popietės metu vaikai žaidė stalo žaidimus, o vėliau prasidėjo kūrybinė dalis – piešėme rudenėjantį medį. Vienodų medžių gamtoje nerasime, todėl ir mūsų nupieštas medis gavosi vis kitoks. Piešimo technikos vaikus mokė viena kūrybinga mamytė. Ji atsinešė namuose iš kempinės iškirptų įvairių formų kempiniukų – medžių lapų. Tepdami formas į guašą, šiais lapais „aprengėme“ nupieštus medžius. Kiek daug džiaugsmo, šypsenų švietė veiduose, kaip rudens spalvų paletė mirgėjo visuose vaikų piešiniuose.

Po to išbandėme rankos taiklumą. Žaidėme žaidimą, kuriame reikėjo iš tam tikro atstumo užmesti 10 įvairaus užpildo maišelių ant kėdės. Lengva tikrai nebuvo… Visi stengėsi, bendravo, vieni kitiems patarinėjo… Pralaimėjusių nebuvo. Visi dalyviai buvo apdovanoti saldžiomis dovanomis, o į namus išsinešė daug įspūdžių ir gerą nuotaiką.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Eičiūno filialo vyresn. bibliotekininkė
Regina Germanavičienė