Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Popietė „Gyvenkime sveikiau“

Spausdinti

Šiuolaikinė biblioteka – tai aktyvus tarpininkas tarp vietos bendruomenės, verslo, vietos valdžios ir visuomeninių organizacijų, siūlančių naujas, gyventojų poreikius tenkinančias paslaugas. Žmogaus gyvenimo kokybė – tai pasitenkinimas sveikata, gyvenimo aplinka, aplinkybėmis, kultūra ir kitais aspektais. Pačiu svarbiausiu veiksniu išlieka mūsų sveikata, kuri yra unikali vertybė, gamtos dovana. Neretai sveikatą įtakoja gyvenimo būdas, maistas, kurį valgome.

Spalio 11 dieną Nemunaičio bibliotekininkė sukvietė skaitytojus į popietę ,,Gyvenkime sveikiau“. Nemunaičio seniūnijos seniūnas pasidžiaugė, kad renginio dalyviai suranda laiko tobulėti, aplankyti biblioteką. Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Dalia Kitavičienė skaitė paskaitą apie gyvenimo kokybės gerinimą. Vaizdžiai paaiškintos visiems gerai žinomos tiesos apie sveiką mitybą, judėjimą, ligų profilaktiką yra labai įtaigus būdas pradėti keisti savo gyvenimą. Po paskaitos prie arbatos puodelio renginio dalyviai lektorei uždavė daug klausimų rūpimomis temomis.

Dėkojame Alytaus rajono savivaldybės sveikatos biuro direktorei Daliai Kitavičienei už kartu smagiai ir naudingai praleistą laiką.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Nemunaičio filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Avižienienė