Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Šermukšnio ašara, išburk man laimę

Spausdinti

Vasara mums paliko rudens spalvas ir žydrą dangų. Gėrėkimės rudens spalvomis ir kantriai laukime jos sugrįžtant. Tik neleiskime į širdį įsismelkti liūdesiui. Juk lapkritis vis dar auksinis ruduo, kurio spalvos sukvietė mus pasiklausyti naujų eilėraščių, parodyti sau ir kitiems, kad dar esame ir galime būti linksmi ir poetiški. Popietė prasidėjo scenine kompozicija, kurią atliko Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokiniai, vadovė mokytoja Neringa Vekeriotaitė. Popietės vedėja Iveta Zalieckaitė pristatė atvykusius kūrėjus.

Aldona Sabonytė – Kazlauskienė Daugų visuomenei pristatė vienuoliktąją poezijos knygą „Ilgų metų vėrinys“. Iš naujos poetės knygos, eilėraščius skaitė Onutė Juozapavičienė.

Visada linksma ir besišypsanti Olga Riabinina – Šermukšnienė skaitė naujus savo eilėraščius apie šermukšnį, trumpai papasakojo apie šermukšnio medį, kad tai yra šeimos ir laimės medis.

„Antrasis safaris“, lyg nebūtų pirmojo safario ar kitų, dar vėlesnių? Šiam pavadinimui yra rimtų priežasčių. Tai kokios jos? Aistringas medžiotojas, nuolat svajojantis apie Afriką, Algimantas Zubavičius pristatė naują knygą „Antrasis safaris“. Popietės dalyviams grojo Daugų meno mokyklos mokinės Iveta Truncytė ir Akvilė Kastygovaitė.

Daug prasmingų žodžių, gėlių ir šypsenų tą popietę buvo turtinga Daugų biblioteka.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Daugų filialo vyresn. bibliotekininkė
Valė Remeikienė