Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kalėdinės meilės istorijos visiems!

Spausdinti

MRM klubas ir Lavisa Spell šią žiemą paruošė dovaną!

Dabar jau greituoju traukinuku artinasi gražiausios metų šventės ir daugelis mūsų tikisi skirtingų dalykų. Vieniems kalėdinis laikotarpis – tai imbierinių sausainių nameliai, karštas vynas ir rogės. Kitiems tai dvasinės rimties, religinių išgyvenimų metas. Kai kam tai proga keistis dovanomis su šeima ir draugais, kitiems – su vargstančiais ir beglobiais. Vieni lauks snieguotų pasivaikščiojimų po mišką, kiti matuosis vakarinius žėrinčius rūbus. Netgi tie, kuriuos vienija meilė knygoms, skirsis. Vieni ieškos saldžių ir lengvų istorijų, kiti tokių, kurios priverstų susimąstyti, o gal net nubraukti ašarą.

Mėgstantiems skaityti MRM klubas ir Lavisa Spell šią žiemą paruošė dovaną! „Imbierinės širdelės“ kalėdinių istorijų projektas džiugins Jus romantinių istorijų gausa, kurios bus talpinamos lavisaspell.lt tinklalapyje ir kuriomis galėsite mėgautis jums patogiu laiku. Ir kalėdinių kūrinių bus labai įvairių. Saldžių, švelnių, rimtų, skaudžių, linksmų, mistinių, fantastinių, kasdieniškų… Tačiau jas visas vienija meilės stebuklas ir laiminga pabaiga. Tarp daugybės kūrinių tikrai išsirinksite, kas rezonuoja ir patinka.

„Imbierinės širdelės” projekte dalyvauja net 17 rašytojų! Tarp jų surasite jau pažįstamų ir skaitytojų pamėgtų autorių, tokių kaip Asta Jolanta Miškinytė, Lavisa Spell, Erika Amber, Tyla Audroje, Aistė Šopa. Kai kuriuos autorius, pvz., Iloną Jonuškaitę, Elitą Lahm, Ievą Vilimaitienę, Gabrielę Kazlauskaitę daugelis prisimins iš „Vasaros desertų“ projekto. Taip pat bus proga atrasti daug naujų, talentingų ir savitų autorių.

Visos istorijos suskirstytos į keturias dalis – po vieną keturioms prieššventinėms savaitėms. Šias kalėdines istorijas galima skaityti kaip serialą, pradedant nuo lapkričio 22 dienos. Kiekvieną dieną tinklalapyje lavisaspell.lt bus paskelbti dviejų arba trijų istorijų skyriai. Skaitykite, palaikykite, patarkite, pabarkite, pasidžiaukite, jūsų komentarai bus tikras kalėdinis stebuklas autoriams. Išsirinkite pačią mylimiausią šių šv. Kalėdų romantinę istoriją! Kalėdų senelio elfai viską mato, todėl aktyviausi skaitytojai sulauks dovanų, o populiariausios istorijos galbūt net atgims spausdintu pavidalu? Hmm, viską nuspręs tie išdykėliai elfai

Norintiems gauti įdomios informacijos apie rašomas istorijas, pikantiškus papildymus – rekomenduojame užsiprenumeruoti MRM klubo naujienlaiškį ir kiekvieną savaitę ši puiki informacija pasieks jūsų elektronines pašto dėžutes. (Naujienlaiškį prenumeruoti galite per šią nuorodą http://eepurl.com/h3Jclr)

MRM klubas ir Lavisa Spell