Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Jogos užsiėmimas Radžiūnuose

Spausdinti

Gegužės 12 dieną dalyvavome jogos užsiėmime,kurį organizavo Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras. Užsiėmimą vedė holistinės minties ir vidinių atradimų bei pokyčių mokytoja, jogos instruktorė Eglė Rauličkytė.

Renginio pradžioje instruktorė supažindino su pagrindiniais jogos principais, akcentavo teisingai atliekamų pratimų bei kvėpavimo svarbą, ragino „išjungti protą“ ir išmokti klausytis kūno kalbos. Treniruotės metu ne tik išjudinime kūną, pratempėme raumenis, bet ir gavome iš jogos mokytojos Eglės didelį pliūpsnį energijos, šilumos ir gėrio. Pati Eglė, kaip ji teigia savo Facebook istorijose, iš mūsų išvyko irgi „prisirinkusi“ šypsenų ir nuoširdumo.

Taip pat ji dėkoja Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui, jog būtent ją, kaip jogos instruktorę, biuras pasirinko vykdyti šį projektą. Mes, radžiūniškiai, savo ruoštu irgi esame labai dėkingi Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui už tokį šaunų renginį.

Antroje renginio dalyje susirinkusieji turėjo galimybę atlikti kūno sudėties analizę ir sužinoti ne tik visus dominantį metabolinį amžių, kūno masės indeksą, bet ir raumenų, riebalų bei vandens kiekį organizme, naudojant „Jawon medical“ analizatorių.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Radžiūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Irena Kuncevičienė