Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kviečiame prisijungti prie Skaitymo skatinimo programos akcijos „Tėčiai skaito vaikams“

Spausdinti

Kviečiame prisijungti prie jau ketverius metus iš eilės organizuojamos Skaitymo skatinimo programos akcijos „Tėčiai skaito vaikams“ (https://skaitymometai.lnb.lt/index.php?2387654386)!

Šia akcija siekiama įkvėpti ir paskatinti tėčius prasmingai leisti laiką su vaikais, ypač artėjant Tėčio dienai, atkreipti visuomenės dėmesį į skaitymo svarbą ir kartu su vaikais atrasti knygos pažinimo džiaugsmą.

Nuo 2019 m. vykstančioje akcijoje vaikams skaitė įvairių profesijų tėčiai – rašytojai, muzikantai, aktoriai, miestų merai, net pareigūnai ir ugniagesiai! Akcija vyko ne tik bibliotekose, mokyklose, darželiuose, bet ir įvairiuose viešuose renginiuose – Vilniaus knygų mugėje, Sostinės dienose.

Kviečiame visas Lietuvos bibliotekas, ugdymo įstaigas jungtis prie šios reikšmingos akcijos ir birželio 3 d. organizuoti skaitymus savo bendruomenėse. Įtraukdami visuomeniškus tėčius, pasiruošusius vaikams skaityti įdomias istorijas, kurkite jaukius skaitymo ritualus. Siūlome nepamiršti įamžinti susitikimų akimirkų, o dalijantis informacija apie akcijos renginius, taip pat jų nuotraukomis socialiniuose tinkluose, žymėti grotažyme #TėčiaiSkaitoVaikams.

Kviečiame sekti projekto „Tėčiai skaito vaikams“ paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“.

Tėčiai, skaitykite savo vaikams, nes skaitymas suartina!

Nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos informacija