Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Linkėjimai Krokialaukio bibliotekai

Spausdinti

Šiandieninė biblioteka – tai ne tik knygos. Tai laisvė rasti informaciją, kad ir kur bebūtum. Tai ir galimybė naudotis unikaliais skaitmeninio kultūros paveldo archyvais bei fizinė ir virtuali aplinka mokymuisi, kūrybinei ir socialinei asmenybės raiškai.

Kaip ir kasmet, paskutinėmis balandžio dienomis Krokialaukio  bibliotekoje vyksta Nacionalinė bibliotekų savaitė. Šiemet ją švenčiame jau 21-ąjį kartą. Per šią savaitę kvietėme savo lankytojus, bendruomenės narius ir visus skaitytojus užrašyti linkėjimus bibliotekai.

O tų norų ir linkėjimų buvo pačių įvairiausių: kad biblioteka būtų pilna lankytojų; kad bibliotekoje būtų ne tik knygų, bet ir renginių; linkėjo darbščių ir kūrybingų metų; kad biblioteka visada išliktų jauna, žavi bei patraukli įstaiga… Smagu buvo išgirsti skaitytojų nuomonę, kokios bibliotekos šiandien jie trokšta, kokia ji galėtų būti.

Tad tuos, kurie negali apsilankyti mūsų bibliotekoje, maloniai kviečiame aplankyti virtualią parodą „Linkėjimai Krokialaukio bibliotekai“ Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos „Facebook“ paskyroje.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Jolita Vaičiulienė