Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Krokialaukio bibliotekoje apdovanoti geriausi šio krašto pasakoriai

Spausdinti

Krokialaukio bibliotekoje buvo apdovanoti geriausi kūrybinio konkurso „Stebuklinga kalėdinė pasaka“ dalyviai. Nors konkursas vyko dar prieš Kalėdas ir truko visą mėnesį, dėl karantino bei sudėtingos pandeminės situacijos konkurso dalyviai apdovanojami tik dabar, atvėrus bibliotekų duris.

Šiame konkurse dalyvavo net keturi jaunieji pasakų kūrėjai iš Krokialaukio, o jei priskaičiuotume ir kartu pasaką rašiusius dvynius – tai ir visi penki. Visi vaikai savo pasakose džiaugėsi artėjančiomis Kalėdomis, svajojo apie šuniukus ir nerimavo, kad tik Kalėdų Senelis nepramiegotų didžiųjų švenčių. Nes kas gi tada atneš jiems visas žadėtas dovanėles?

Tad rajono viešosios bibliotekos direktoriaus Aivaro Vyšniausko padėkos diplomais bei visų konkurse dalyvavusių pasakų kūrėjų parašytomis ir įrištomis knygomis buvo apdovanoti Tomo-Noraus Naruševičiaus gimnazijos ketvirtokai dvyniai Goda ir Gustas Strungiai, ketvirtokas Dominykas Vaitkevčius, 2 klasės  mokinė Justė Jevdokūninaitė ir penktokė Aurėja Kariniauskaitė. Vaikai pasidžiaugė gautomis dovanomis ir pažadėjo vėl dalyvauti panašiame konkurse, kuriame vėl galėtų atsiskleisti visas jų kūrybiškumas, o galbūt ir talentas.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Krokialaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Jolita Vaičiulienė