Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Praniūnuose viešėjo dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu

Spausdinti

Praniūnų bendruomenės salėje vyko susitikimas su „Amber Grid“ socialinių projektų vadove Renata Kazlauskiene ir Pilietinių iniciatyvų centro vadovu Girvydu Duobliu. Tai jau antrasis projekto „Kultūros ir bendradarbiavimo ugdymas, įgyvendinant Dujotiekių jungties tarp Lenkijos ir Lietuvos (GIPL)“ ciklo renginys. Šį kartą į susitikimą „Skambančios sielos“ atvyko dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Susitikimas vyko dialogo principu. Renginio moderatorius Girvydas Duoblys ir susirinkę žiūrovai uždavinėjo dainininkei įvairiausius klausimus, bandė viešnią provokuoti, bet ji labai puikiai išsisukdavo net ir nuo pačių nepatogiausių klausimų. Susitikimo metu dalyviai sužinojo daug nežinomų faktų iš jos gyvenimo: kur studijavo, kokia buvo jos paauglystė, kokie santykiai su tėvais, kuo mėgsta užsiimti laisvalaikiu, kaip gimsta naujos dainos, kokie muzikiniai ateities planai ir dar daug įvairiausių faktų apie ją. Pateikę įdomiausius klausimus-buvo apdovanoti naujausiu atlikėjos kompaktiniu disku.

Renginiui besibaigiant, žiūrovų pageidavimu, dainininkė padainavo keletą savo kūrinių. Smagiausia tai, kad išgirdome ir jos pačią pirmąją sukurtą dainą, kuri buvo parašyta, kai dainininkei tebuvo 12 metų, ir neseniai parašytą, bet dar niekur nedainuotą kūrinį. Pasibaigus renginiui susirinkusieji galėjo nusifotografuoti su dainininke Jazzu ir gauti jos autografą.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Praniūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalia Ramanauskienė