Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Skaitymas mus jungia!“

Spausdinti

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Daugų filialas projekte „Vasara su knyga“ sėkmingai dalyvauja jau penktus metus. Projektu siekiame skatinti visuomenę domėtis literatūra, skaitymu.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos ketvirtokai su mokytoja Vita Vitkauskiene dalyvavo skaitymo skatinimo popietėje vaikams „Skaitymas mus sujungia”. Mokiniai geranoriškai sutiko dalyvauti projekte ir per vasarą perskaityti penkias knygas, o kai kas ir daugiau. Mes taip pat labai džiaugiamės jų ryžtu ir užsidegimu.

Atėjusiems pradinukams paaiškinome dalyvavimo taisykles, padėjome išsirinkti knygas, kurių nemažai radome „Skaitymo iššūkiui“ paruoštoje parodoje.

Atsisveikinome su džiugiai nusiteikusiais vaikais ir išlydėjome juos vasaroti, neužmiršę jiems padėkoti už dalyvavimą bibliotekos projekte. Išlydėdami palinkėjome jiems sėkmės ir geros vasaros su knyga, nes „Skaitymas mus sujungia”.

Varžytuvių metu mes raginame ne tik skaityti knygas, bet ir dalyvauti įvairiuose renginiuose. Akcijos metu bibliotekoje organizuosime garsinius skaitymus, edukacines veiklas, skatinsime dalyvauti diskusijose, pokalbiuose apie literatūrą.

„Skaitymas mus jungia!“ – su tokiu skaitymo skatinimo šūkiu ketvirtokai paliko pradinę mokyklą ir išėjo į „Vasarą su knyga”.

Alytaus rajono viešosios bibliotekos
Daugų filialo vyresn. bibliotekininkė
Lina Jakimavičienė