Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Daugiau nei mėnesį trukęs pasakų konkursas baigėsi!

Spausdinti

Su džiaugsmu ar liūdesiu skubame pranešti, jog daugiau nei mėnesį trukęs pasakų konkursas „Sukursime namuose – skaitysime ir bibliotekoje“ galutinai ir neapskundžiamai baigėsi. Šiandien į tinklalapį įkeliame jau paskutines jūsų atsiųstas pasakėles, o sekančią savaitę apibendrinsime galutinius konkurso rezultatus ir paskelbsime nugalėtojus. Tad apsišarvuokite kantrybe, nes galutiniai rezultatai ne už kalnų!   

Šiandien 12 paskutinių pasakorių dar suspėjo įšokti į nuvažiuojantį traukinį, nors galutinę stotelę jau galima ranka pasiekti. Taigi paskutinius kūrybinius bandymus šiandien mums atsiuntė: 18 m. Germantas Rutkauskas iš Ąžuolinių  („Velykinis kiaušinis, katinas ir pelė“), 11 m.  Saulė Šimanskaitė iš Ūdrijos („Velykinis kiaušinis, katinas ir pelė“), 13 m. Skaistė Makselytė iš Daugų („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“), 9 m. Smiltė Armanavičiūtė iš Simno („Geriausi draugai ir Velykos“), 13 m. Germantė Germanavičiūtė iš Eičiūnų („Velykų pasaka“), 15 m. Akvilė Dudaitytė iš Ūdrijos („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“), 12 m. Dominykas Ūselis iš Ąžuolinių („Velykinis kiaušinis, katinas ir pelė“), 11 m. Kamilė Danilevičiūtė iš Ūdrijos („Velykinio kiaušinio paieška“), Karina („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“), 11 m. Liutauras Smoliaga iš Daugų („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“), 11 m. Skaistė Šimanskaitė iš Ūdrijos („Katinas Rainius, velykinis kiaušinis ir pelė“) ir 10 m. Gabija Zienkaitė iš Radžiūnų („Peliuko ir katino Velykos“).

Tiesa, kai kurie vaikų nufotografuoti darbeliai yra neryškūs, tad gali iškilti keblumų juos skaitant.

Kadangi kai kurie pasakas atsiuntę vaikai ten pat nurodė ir savo mobiliųjų telefonų numerius, tad dėl asmens duomenų apsaugos teko juos užtušuoti. Kad „bloga akis“ nenužiūrėtų. Tačiau vaikai gali nebijoti. Konkurso organizatoriai turi jūsų telefonų numerius, kad reikalui esant galėtų su jumis susisiekti.         

Dėkojame visiems siuntusiems savo pasakas ir iki kitų susitikimų! O dabar jūsų dėmesiui – 12 naujų istorijų!

Smagaus skaitymo!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

Dominykas Ūselis (12 m. Ąžuoliniai)