Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Dar 7 istorijos apie Velykų margutį, katiną ir pabėgusią pelę…

Spausdinti

Šiandien vėl „nulijo“ pasakų lietus, nes dar septyni jaunieji pasakoriai nusprendė mus pradžiuginti savo kūrinėliais. Savo kūrybinius bandymus mums atsiuntė 10 m. daugiškis Deividas („Velykinė išdaiga“), jo bendraamžė daugiškė Gabrielė („Velykinis kiaušinis“), taipogi 10 m. daugiškė Jorė („Spalvotos Felikso Velykos“), Karina iš Vaikų dienos centro („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“), 10 m. Katerina („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“) ir dešimtmečiai daugiškiai Matas („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“) bei Rugilė („Velykinis kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė“). Tiesa, kai kurių vaikų nufotografuoti darbeliai yra itin neryškūs, tad gali iškilti keblumų juos skaitant.

Kadangi kai kurie pasakas atsiuntę vaikai ten pat nurodė ir savo mobiliųjų telefonų numerius, tad dėl asmens duomenų apsaugos teko juos užtušuoti. Kad „bloga akis“ nenužiūrėtų. Tačiau vaikai gali nebijoti. Konkurso organizatoriai turi jūsų telefonų numerius, kad reikalui esant galėtų su jumis susisiekti.         

Dar kartą primename, jog rajono viešosios bibliotekos paskelbtas kūrybą bei raštingumą skatinantis konkursas „Sukursime namuose – skaitysime ir bibliotekoje“, kurio dalyviai kviečiami sukurti pasaką, kurioje būtų paminėti velykinis kiaušinis, katinas ir pelė, beveik jau baigiasi. Savo konkursines pasakas dar galite siųsti iki gegužės 4 d. Tad norintys jame dalyvauti turi paskubėti, nes liko vos 3 dienos.

Tad jūsų dėmesiui – dar septynios naujos istorijos!

Smagaus skaitymo!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija