Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kviečiame pažaisti kraštotyros viktorinoje!

Spausdinti

Sunki ir klastinga liga sustabdė visą pasaulį, daugeliui teko pakeisti savo planus ir įpročius. Bibliotekos nepriima lankytojų, atšaukti visi suplanuoti renginiai, tenka ieškoti naujų darbo ir bendravimo formų. Kadangi daugiau laiko praleidžiame prie kompiuterio, tai paslaugos ir  bendravimas persikėlė į virtualią erdvę.

Siūlome prasmingai praleisti laisvalaikį, pasidomėti kraštotyra ir pažaisti smagioje virtualioje viktorinoje apie gimtąjį Alytaus rajoną. Viktorinoje gali dalyvauti kiekvienas turintis kompiuterį ar išmanųjį įrenginį (telefoną, planšetę). Svarbu ne tik teisingai, bet ir kuo greičiau atsakyti į pateiktus klausimus. Skaičiuojama ne tik teisingi atsakymai, bet ir atsakymo greitis. Jūs varžysitės su visais atsakiusiais į viktorinos klausimus, bandymų skaičius neribojamas.

Šiuo metu kviečiame dalyvauti 2 viktorinose:

Lietuviškoji šventovė – Pivašiūnai

Ką žinai apie Simną?

Jeigu viktorina paskatino domėtis informacija apie Alytaus kraštą ar nesate patenkintas savo žiniomis, pasidomėkite Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos svetaine Dainavos kraštas . Čia surasite daug įdomios informacijos apie Alytaus rajoną, žymius žmones, lankytinas vietas. O gal jau turite surinkęs įdomios informacijos apie Dainavos kraštą? Savo sukaupta kraštotyros informacija galima pasidalinti su visais platformoje Bičių korys.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Bibliotekininkystės ir fondų organizavimo skyriaus vyresn. metodininkė
Violeta Bernackienė