Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Jaunoji rašytoja savo pasakoje prakalbino net kiaušinį

Spausdinti

Vos prieš kelias dienas rajono viešojoje bibliotekoje buvo paskelbtas kūrybą bei raštingumą skatinantis konkursas „Sukursime namuose – skaitysime ir bibliotekoje“, kurio dalyviai buvo kviečiami sukurti pasaką „Velykinis Kiaušinis, katinas ir pabėgusi pelė” ir štai šiandien jau sulaukėme pirmojo literatūrinio perliuko, kurį mums atsiuntė nepaprastai talentinga devynmetė mergaitė Miglė Dainauskaitė iš Alytaus.

Jaunoji rašytoja mums atsiuntė linksmą pasaką „Velykos ir pabėgusi pelė“, kurioje skaitytojai susipažins su sumania mergaite Migle, jos mylimu kačiuku Miciumi, draugų ieškančia pelyte ir… kalbančiu velykiniu kiaušiniu.

Miglė ne tik nufotografavo savo pasaką, bet ir atsiuntė video failą, kuriame pati skaito savo pasaką. Tad ir jums dabar siūlome nieko nelaukus Miglės pasaką paskaityti ar paklausyti bibliotekos „Facebook“ paskyroje. https://www.facebook.com/AlytausRSVB/videos/673285773404928/

Taip pat primename, jog ir toliau nekantriai laukiame jūsų konkursinių darbų, kuriuose būtinai turi būti paminėtas velykinis kiaušinis, katinas ir pelė. Tad sėkmės kūryboje ir būkite sveiki!

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija