Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Pasitarimo metu aptarti 2019 m. veiklos rezultatai bei apdovanoti geriausi filialų darbuotojai

Spausdinti

Šiandien rajono viešojoje bibliotekoje vyko bibliotekos darbuotojų pasitarimas, kurio metu bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas apžvelgė praėjusių metų veiklos rezultatus, pasidalijo savo įžvalgomis ir pastebėjimais, pasidžiaugė darbuotojų nuveiktais darbais bei drauge su pavaduotoja Agne Gansauskiene apdovanojo tris geriausias filialų darbuotojas.

Padėkos raštai ir suvenyrai atiteko Ūdrijos bibliotekininkei Rita Karpičienei, Kančėnų filialo darbuotojai Ritai Mikuckienei ir Verebiejų bibliotekos vyresn. bibliotekininkei Sandrai Sejavičienei.

Antroje pasitarimo dalyje LBD Alytaus rajono bibliotekos skyriaus ataskaitą už 2019 m. susirinkusiems pateikė Lietuvos bibliotekininkų draugijos Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos skyriaus pirmininkė Daiva Balionienė.

Taip pat buvo apžvelgti praėjusių metų akcijos „Knygų Kalėdos“ rezultatai, kurių metu rajono viešajai bibliotekai bei jos filialams buvo padovanota beveik 600 knygų. Iš jų 283 knygos buvo padovanotos rajono viešajai bibliotekai. Dėkojame visiems geros valios žmonėms, prisidėjusiems prie šios kilnios dosnumo akcijos.

Pasitarimo pabaigoje Skaitytojų aptarnavimo-informacijos skyriaus vyresn. bibliotekininkė Dalia Gudelevičienė panagrinėjo vis dar pasitaikančias darbuotojų darbo su LIBIS klaidas bei patarė kaip jų išvengti.

          Arnoldas Šatrauskas