Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Nuoširdus dėkui už padovanotas knygas!

Spausdinti

„Knygos gyvena mumyse, atneša mums gyvenimą… Kai kurios yra senos ir išmintingos, kai kurios – jaunos ir energingos, kai kurios liūdnos ir jaudinančios mūsų širdis, o kai kurios priverčiančios juoktis“.   

(Maura Roan McKeegan)

Gruodžio 10 d. Butrimonių biblioteka gavo beveik 40 naujų knygų, kurias jai padovanojo „Vagos“ ir „Versmės“ leidyklos. Kad šios naujos ir vertingos knygos pasiektų mūsų miestelio biblioteką, pasirūpino atsargos pulkininkas Arūnas Dudavičius. Esame labai dėkingi už padovanotas knygas, kurios praturtino mūsų bibliotekos fondą. Ir ateityje tikimės tolesnio bendradarbiavimo bei naujų projektų įgyvendinimo. Apie tai bei apie kitų tikslų siekimo galimybes prie arbatos puodelio diskutavome drauge su Butrimonių gimnazijos mokytojais bei mokiniais.

Šiais metais esame nuoširdžiai dėkingi ir Butrimonių miestelio gyventojams, kurie bibliotekai padovanojo beveik 30 knygų. Džiaugiamės, kad galime skaitytojus nudžiuginti naujomis ir įdomiomis knygomis! Padėkos žodį visiems taria ir Butrimonių gimnazijos mokiniai:

„Dėkoju Jums už suteiktą progą skaityti naujas knygas ir galimybę savo kasdienybę „perkelti“ į fantazijų, nuotykių, tikrų faktų bei meilės pasaulį“. (Kotryna)

„Visada džiugu į rankas paimti knygą, kurioje pasakojama istorija. Nuoširdus ačiū už tokią galimybę, kai galima semtis naujos patirties“. (Saulė)

„Ačiū už galimybę visada pasiimti norimą knygą bei atrasti ją“. (Gabija)

„Nuoširdžiai dėkoju už knygas, dėkoju žmonėms, kurie aukoja savo laiką ir jas mums atveža“. (Augustė)

„Dėkojame už knygas, kad tiek daug knygų praturtins mūsų biblioteką“. (Akvilė)

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Butrimonių filialo vyresn. bibliotekininkė
Asta Daironienė