Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Padėkos vakaras Nemunaičio bibliotekos skaitytojams

Spausdinti

„Knygos gyvena mumyse, atneša mums gyvenimą, taip kaip ir tikros draugystės….. Knygos yra tarsi stiklas, per kurį kiekvienas galime pasižiūrėti į gyvenimą su jų džiaugsmais ir sielvartais“. /Amerikiečių rašytoja Maura Roan McKeegan/

Šiais žodžiais ir prasidėjo padėkos vakaras Nemunaičio bibliotekos skaitytojams, kurio metu Nemunaičio seniūnijos seniūnas Rimantas Avižienis pasveikino visus susirinkusius, kalbėjo apie draugystę su knyga nuo ankstyvo mokyklinio amžiaus, pabrėžė skaitymo svarbą, pasidžiaugė gausėjančiu knygų mylėtojų būriu.

Vėliau Nemunaičio bibliotekininkė Daiva įteikė vasaros „Skaitymo iššūkio“ diplomus šios skaitymo skatinimo akcijos nugalėtojams: Miglei Kuniejūtei, Loretai Grigaravičienei, Danutei Česnulevičienei ir Rimantui Avižieniui. Gustė Frolovaitė negalėjo atsiimti jai skirto apdovanojimo, tad jį mergaitei sutiko perduoti jos prosenelė, o štai Vilaus Tunkulo dar laukiame atvykstant.

Muzikinius sveikinimus susirinkusiems dovanojo Nemunaičio ansamblis „Smiltė“ (vad. Dainius Juozapavičius), poetų eiles skaitė Vankiškių filialo vyresnioji bibliotekininkė Dalė Kočiūnė. Vėliau visi persikėlėme į naujai suremontuotas bendruomenės patalpas, kur prie adventinio stalo žiūrėjome skaidres ,,Nemunaičio bibliotekos renginiai nuo 1952 metų“.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Nemunaičio filialo vyresn. bibliotekininkė
Daiva Avižienienė