Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Edukaciniai užsiėmimai „Šv. Kalėdų belaukiant“

Spausdinti

Parėčėnų bibliotekoje vyksta edukaciniai užsiėmimai „Šv. Kalėdų belaukiant“, nes kas gali būti geriau už pasiruošimą gražiausioms metų šventėms bei už rankų darbo dovanas. Netrukus jas mes įteiksime savo šeimų nariams ir artimiausiems draugams. Juk taip smagu namuose kurti Kalėdinę dvasią pačių rankomis sukurtomis puošmenomis. Todėl mūsų bendruomenės moterys ir nutarė savo rankų darbo dovanėlėmis pradžiuginti brangius artimuosius. Tad artėjant Kalėdoms buvo kuriamos įvairios dovanėlės, žaisliukai eglutei ir dekoracijos su žvakėmis.

Noriu nuoširdžiai padėkoti mūsų auksarankėms meistrėms Jolantai Kemešienei ir Rasai Seiliuvienei, kurios visada randa laiko ateiti į Parėčėnų biblioteką ir moko mus kurti kalėdines puošmenas bei geranoriškai dalinasi savo idėjomis. Šių moterų dėka mes galime kurti spalvingus darbelius, kurie greitai papuoš mūsų namus ir sukurs šventinę nuotaiką.

Gruodžio 5 dieną mūsų bendruomenės moterų darbeliai bus eksponuojami Miroslavo bibliotekos vyksiančiame renginyje. Maloniai kviečiame apsilankyti.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Parėčėnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalia Žvirblienė